Trainers

Wie zijn onze trainers?
Patrick Visser (fulltime), Annemiek van Zuilekom (parttime) en Liset Smeenk (donderdagavond en zaterdagmorgen) verzorgen de tennislessen voor de volwassenen bij tennisvereniging Luctor et Emergo. Patrick en Annemiek verzorgen ook de tennislessen voor de junioren. Patrick, Annemiek en Liset werken nauw samen en zijn ervaren en enthousiaste tennisleraren met geldige licenties. 

Patrick Visser
Mijn naam is Patrick Visser, ik ben 51 jaar en sinds 1 oktober 1994 fulltime tennisleraar bij tennisvereniging Luctor et Emergo. Op 1 april 1988 ben ik gestart als fulltime tennisleraar bij TV Topspinners. Vanaf 1 april 1992 tot 1 april 1994 was ik tennisleraar bij tennisvereniging TC Ommen. In 1988 ben ik geslaagd voor de KNLTB tennislerarenopleiding A en in '90 voor de B-opleiding. In 2012 ben ik tennisleraar van het jaar geworden. Zelf ben ik nog actief in het derde herenteam dat dit jaar uitkomt in de 2e klasse op de zaterdag. De vereniging waar ik volgend jaar 25 jaar werk, is een geweldige vereniging op alle gebieden, dat zowel recreatief als prestatief erg veel te bieden heeft.

Annemiek van Zuilekom
Mijn naam is Annemiek van Zuilekom, ik ben 54 jaar en afgestudeerd als Bewegingswetenschapper. Na lange tijd in de gezondheidszorg werkzaam te zijn geweest, heb ik in 2010 van mijn hobby mijn (parttime) beroep gemaakt. Ik beschik over de KNLTB A licentie. Zelf speel ik nog graag in het eerste damesteam op zaterdag, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Liset Smeenk
Ik heet Liset Smeenk, ben 41 jaar en afgestudeerd als Sporteconoom. Na lange tijd in de recreatiebranche te hebben gewerkt, heb ook ik in 2010 van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Ik beschik over de KNLTB A en de KNLTB B licentie. Op zaterdag speel ik op het hoogste niveau in een gemengdteam.