Tossen

Wat is tossen?
Tossen is een laagdrempelige manier om te tennissen. Het maakt niet uit op welk niveau je speelt, iedereen is welkom. Je kunt eerder weggaan of later komen, tossen is flexibel en gezelligheid staat voorop.

In het algemeen worden de tennisrackets op een stapel gelegd. Er worden willekeurig twee rackets uit de stapel gehaald. Op die manier worden koppels gevormd. Dit wordt herhaald zodat je verschillende partijen kan spelen. Een partij duurt 30 minuten en tussendoor is er tijd om iets te drinken. 

Tijdens de competitie periode zijn er op zondagmorgen slechts 2 banen beschikbaar, 's middags zijn meer banen beschikbaar. Als het tossen niet door kan gaan door bijvoorbeeld een groot toernooi dan staat dit vermeld op de website.

Dames toss
Iedere dinsdagmorgen van 09.30 tot 11.30 uur.

Heren toss
Iedere woensdagmorgen van 09.30 tot 11.00 uur.

Gemengde toss
Iedere zondagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur muv evenementen maar die worden gecommuniceerd. Dit seizoen nog tot 3 december !

Let op!
In de winterperiode gaat de zondagmorgen toss nog door in tennishal De Stouwe in Wierden. Voor het tossen zijn banen gereserveerd en de kosten in de winter zijn 4 euro per keer. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 546 456 782

ATV Luctor et Emergo

Willem de Clercqstraat 71
7604 AR ALMELO

KVK-nummer

40073518