Lidmaatschap bij Luctor Tennis

Inschrijven tennisvereniging Luctor et Ermergo
 
Hoe word ik lid?
Op deze pagina vind je informatie over hoe je je kunt inschrijven, de tarieven en de actie "Maak kennis met tennis".
 
Reguliere Tarieven
Seniorlid
  • 18 tot en met 22 jaar € 115.00
  • 23 jaar en ouder € 145.00
Juniorlid
  • Tot en met 8 jaar € 22.50
  • 9 tot en met 17 jaar € 82.50

De leeftijd die je bereikt in het jaar van inschrijving is bepalend voor de leeftijdscategorie waarin je wordt ingedeeld. 

Studentenlidmaatschap:

  • 18 tot en met 26 jaar € 82.50

Algemeen

  • Nieuwe leden betalen éénmalig € 15,00 inschrijvingskosten.
  • Een 
  • Deelname aan competitie kost € 12,50 ( voor de jeugd is het gratis).
Actie "Maak kennis met tennis"
Je kunt ook gebruik maken van onze actie "Maak kennis met tennis". Dit houdt in dat je twee jaar lid moet zijn van tennisvereniging Luctor et Emergo. Het eerste jaar betaal je dan slechts 50% van het reguliere lidmaatschap. Wanneer je maar één jaar lid wilt worden vervalt de korting van 50%. Deze actie geldt voor leden vanaf 8 jaar. Voorwaarde voor deze actie is dat je in het voorgaande jaar geen lid bent geweest. Geldt ook niet voor het OldStars lidmaatschap (60+) of zomerlidmaatschap.
 
Tennis 5 weken proberen zonder lidmaatschap
Wil je eerst kijken of tennis iets voor je is of wil je het weer oppakken, dan kun je je inschrijven voor 5 proeflessen voor € 30 deze actie geldt voor het buitenseizoen). Wij zorgen voor een racket. Inschrijven kan met het digitale Inschrijfformulier Tennisles kies dan proefcursus. Na de proefcursus beslis je of je regulier lid wilt worden (geen zomerchallenge lidmaatschap). Let op je kunt dit programma niet jaarlijks volgen zonder lid te worden. 
Klik hier voor het Inschrijfformulier tennisles.

Studentenlidmaatschap
Uitwonende studenten tussen de 18 en 26 jaar die in het weekend en tijdens de vakantie toch nog graag een balletje bij Luctor willen kunnen blijven slaan, kunnen op vertoon van hun studentenpas en inschrijving in hun studentenstad, een studenten lidmaatschap afsluiten voor €82.50. per jaar. Er kan dan niet worden deelgenomen aan de competitie, wel aan toernooien.
 
Zomer-challenge lidmaatschap, stopt automatisch.
Binnenkort is het mogelijk je in te schrijven voor een zomer challenge lidmaatschap. Je kunt dan 3 maanden (juni, juli en augustus) onbeperkt vrij spelen op onze prachtige gravelbanen. Ook krijg je een spelerspas om te kunnen deelnemen aan toernooien. Het lidmaatschap is voor iedereen van 18 jaar en ouder en kost € 49,50. Het stopt op 1 september automatisch. Nb. Dit lidmaatschap kan niet icm de actie 5 proeflessen voor € 30

OldStars" lidmaatschap (60+)
Speciaal lidmaatschap voor ouderen die (weer) gaan beginnen met of zijn overgestapt naar een aangepaste vorm van tennis (zie ook https://oldstars.nl). Je speelt met andere "OldStars", er wordt gespeeld met fase groen ballen die iets zachter zijn en minder impact hebben op de gewrichten, ook mag de bal 2 x stuiteren. Spelen alleen op maandag t/m vrijdag, overdag tussen 8.00-17.00 uur, geen deelname aan de KNLTB competitie. Kosten € 82,5 per jaar (niet icm met de actie maak kennis met tennis).
 
Mag ik een introducee meenemen?
Als lid kun je -maximaal 3 keer per jaar- gebruik maken van de mogelijkheid om op ons park met een introducé te tennissen, hiervoor moet je bij het digitaal afhangen aanklikken dat je met een introducé gaat spelen, vervolgens moet er op de club een "introductielabel" afgerekend worden, de kosten hiervoor bedragen € 5,=.
 
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Een lidmaatschap is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Elk nieuw kalenderjaar kan je het lidmaatschap opzeggen vóór 1 december. Stuur daarvoor een mail naar de ledenadministratie. Let op: als je geen tennislessen meer volgt, loopt het lidmaatschap nog wel door. Dit moet je apart opzeggen.
 
Vragen?
Als je vragen hebt dan kunt je contact opnemen met de ledenadministratie [email protected]
 
Inschrijven voor lidmaatschap
Klik hier voor het online inschrijvingsformulier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 546 456 782

ATV Luctor et Emergo

Willem de Clercqstraat 71
7604 AR ALMELO

KVK-nummer

40073518