Lidmaatschap

Inschrijven tennisvereniging Luctor et Ermergo
 
Hoe word ik lid?
Op deze pagina vind je informatie over hoe je je kunt inschrijven, de tarieven en de actie "Maak kennis met tennis".
 
Reguliere Tarieven
Seniorlid
  • 18 tot en met 22 jaar € 102,50
  • 23 jaar en ouder € 127,50
Juniorlid
  • Tot en met 8 jaar € 17,50
  • 9 tot en met 17 jaar € 72,50

De leeftijd die je bereikt in het jaar van inschrijving is bepalend voor de leeftijdscategorie waarin je wordt ingedeeld. 

Algemeen

  • Nieuwe leden betalen éénmalig € 15,00 inschrijvingskosten.
  • Deelname aan competitie kost € 12,50 ( voor de jeugd is het gratis).
Actie "Maak kennis met tennis"
Je kunt ook gebruik maken van onze actie "Maak kennis met tennis". Dit houdt in dat je twee jaar lid moet zijn van tennisvereniging Luctor et Emergo. Het eerste jaar betaal je dan slechts 50% van het reguliere lidmaatschap. Wanneer je maar één jaar lid wilt worden vervalt de korting van 50%. Deze actie geldt voor leden vanaf 8 jaar. Voorwaarde voor deze actie is dat je in het voorgaande jaar geen lid bent geweest. Geldt ook niet voor beperkt lidmaatschap (60+) of zomerlidmaatschap.
 
Tennis 5 weken proberen zonder lidmaatschap
Wil je eerst kijken of tennis iets voor je is of wil je het weer oppakken, dan kun je je inschrijven voor 5 proeflessen voor 25 euro ( deze actie geldt voor het buitenseizoen). Wij zorgen voor een racket. Inschrijven kan met het digitale Inschrijfformulier Tennisles kies dan proefcursus. Na de proefcursus beslis je of je regulier lid wilt worden ( geen zomerchallenge lidmaatschap). Let op je kunt dit programma niet jaarlijks volgen zonder lid te worden. 
Klik hier voor het Inschrijfformulier tennisles.

Nieuw zomer challenge lidmaatschap, stopt automatisch.
Binnenkort is het mogelijk je in te schrijven voor een zomer challenge lidmaatschap. Je kunt dan 3 maanden, juni, juli en augustus onbeperkt vrij spelen op onze prachtige gravelbanen. Ook krijg je een spelerspas om te kunnen deelnemen aan toernooien. Het lidmaatschap is voor iedereen van 18 jaar en ouder en kost 49,50 euro. Het stopt op 1 september automatisch. Nb. Dit lidmaatschap kan niet icm de actie 5 proeflessen voor 25 euro.

Beperkt lidmaatschap (60+)
Speciaal lidmaatschap voor ouderen boven de 60 jaar. Je kunt alleen van maandag tot en met vrijdag spelen, overdag tussen 8.00-17.00 uur, dus niet in het weekend en ook niet na 17.00 uur. Verder geen mogelijkheid om deel te nemen aan de KNLTB competitie. Kosten 75 euro per jaar ( niet icm met de actie maak kennis met tennis).
 
Mag ik een introducee meenemen?
Als lid kun je een introductiepas vragen aan de trainers Patrick Visser en Annemiek van Zuilekom. Deze pas kost 5 euro en daarnaast moet je 15 euro borg betalen. De introductiepas mag maximaal 3 keer gebruikt worden per lid.
 
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
Een lidmaatschap is geldig van 1 januari tot en met 31 december. Elk nieuw kalenderjaar kan je het lidmaatschap opzeggen vóór 1 december. Stuur daarvoor een mail naar de ledenadministratie. Let op: als je geen tennislessen meer volgt, loopt het lidmaatschap nog wel door. Dit moet je apart opzeggen.
 
Vragen?
Als je vragen hebt dan kunt je contact opnemen met de ledenadministratie 
 
Inschrijven voor lidmaatschap
Klik hier voor het online inschrijvingsformulier.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 546 456 782

ATV Luctor et Emergo

Willem de Clercqstraat 71
7604 AR ALMELO