Luctor Tennis viert haar 125 jaar jubileum

Een exacte datum hebben we niet maar uit oude stukken hebben we kunnen herleiden dat ergens in juli 1898 de basis is gelegd voor onze huidige tennisvereniging ATV Luctor et Emergo. Dat betekent dat onze club in 2023 haar 125-jarige verjaardag mag vieren. Reden genoeg om -in navolging van het prachtige jubileumfeest bij het 100-jarig bestaan in 1998- ook nu weer, feestelijk stil te staan bij deze indrukwekkende mijlpaal.

Hoe gaan we dat doen?

In de loop van 2022 is er een jubileumcommissie gevormd. Deze commissie bestaat inmiddels uit ongeveer 10 leden die met elkaar een mooie afspiegeling vormen van ons ledenbestand, van de jeugd tot de senioren. De commissie heeft al het nodige denkwerk verricht en inmiddels beginnen de contouren helder te worden voor een leuk programma. Uitgangspunt voor de lustrumviering in 2023 is dat het accent niet zozeer op één formeel feest gericht zal zijn, maar dat we gedurende het hele jaar het jubileumthema willen laten terugkomen in meerdere activiteiten zoals die gedurende het seizoen voor onze leden zullen worden georganiseerd. Het hele jaar 2023 zal dus staan in het teken van dit 125-jarig jubileum. 

Hoewel er dus het hele jaar activiteiten zullen zijn met een jubileum-tintje, zal er ook één weekend zijn dat volledig in het teken staat van het jubileum. Noteer deze data: zaterdag 10 en zondag 11 juni 2023. Naast dat er getennist gaat worden, is er een heel mooi randprogramma, met een feestavond, buffet en alles wat daarbij hoort. Het thema voor dat weekend is Wimbledon. Dus leg je witte tenniskleding maar vast klaar. 

Het jubileumjaar willen we beginnen op ons eigen park met het openingstoernooi op 1 april 2023.

Uiteraard zullen ook het Luctor Open, de clubkampioenschappen en de gebruikelijke overige activiteiten in 2023 in het teken staan van het jubileum. Op 10 september 2023 zal het jubileumjaar worden afgesloten met een bijzonder jubileum toernooi. Namelijk het Team Toernooi Samen 1️⃣2️⃣5️⃣ jaar (of ouder).

Om bij de activiteiten aanwezig te zijn, zijn tickets🎟️ nodig. Deze zijn verkrijgbaar via onderstaande link.

🔗: https://bit.ly/luctor125

Het bestuur en de jubileum commissie werken vol enthousiasme door aan de voorbereidingen en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het jubileumjaar voor alle leden een feestje wordt. 

Benieuwd hoe alle activiteiten vormgegeven worden? Bekijk dan ons jubileum agenda!

 

Gert Catsburg, voorzitter A.T.V. Luctor et Emergo

Henk Nij Bijvank, voorzitter jubileumcommissie

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 546 456 782

ATV Luctor et Emergo

Willem de Clercqstraat 71
7604 AR ALMELO

KVK-nummer

40073518